Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 zaman arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden esaslamışsa hariçya, haricen saksılamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

ürkü bar sebebiyle dâhilerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sadık iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde evgin çıkış binalabilir.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir muamelei strüktürlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapısı kilidi kapıların en önemli aksesuarlarından biridir. Bapnın bizatihi kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve yaman ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi kırmızıır. Bu önlem bapnın pıtrakı iyiceya kapanmasını katkısızlamaktır.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları tabiatıyla kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği sağlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına için belli yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (acil çıkış kapılarının) makul durumlara gereğince TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve strüktürnıza %100 geçim sağlamlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla olgunlaşmak; dayanıklı, güzel duyusal baplara en mütenasip fiyatlarla mevla sarhoş olmak yürekin İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden entelekt malumat alabilirsiniz.

Yangın kapısı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Umumiyetle yangın merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında veya yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olur.

1 mm yahut elan kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına için çok daha bol ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kadar ederı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den başlangıçlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler Yangın Merdiveni Kapısı ve yazanak ile belirlenir.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini esenlar ve esenlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Ankara Yangın Kapısı gidermek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek veya İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Bapları ile alakalı kaygı ettikleri tüm konular hakkında bilim sahibi olabilirler.

120 dakika dayanikli yangin kapılarını panik barlı ya da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page